저염 개두릅 장아찌의 품질 특성

논문상세정보
' 저염 개두릅 장아찌의 품질 특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • antioxidant
  • jangajji
  • kalopanaxpictus
  • low salt
  • quality characteristics
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
3,036 2

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' 저염 개두릅 장아찌의 품질 특성' 의 참고문헌

  • 푸른 방울토마토로 제조한 저염 장아찌의 저장 중 품질 특성 변화
    김진아 한국식생활문화학회지 24 (3) : 295 ~ 307 [2009]
  • 찌는 시간과 양파 첨가량에 따른 깻잎장아찌의 최적화
    이종미 한국식생활문화학회지 17 (5) : 653 ~ 662 [2002]
  • 절임농도와 건조시간에 따른 가지장아찌의 저장 중 품질 특성 변화
    최상아 한국식생활문화학회지 27 (2) : 211 ~ 224 [2012]
  • 음나무(Kalopanax septemlobus Koidz.) 잎 추출물의 폴리페놀 및 항산화효과
    전동하 한국자원식물학회지 22 (4) : 343 ~ 348 [2009]
  • 열처리 조건에 따른 한국산 배(Pyrus pyrifolia Nakai)즙의이화학적 특성 변화
    황인국 한국식품과학회지 38 (3) : 342 ~ 347 [2006]
  • 단감 장아찌의 저염 침지 중 유기산과 당의 종류에 따른이화학적 특성의 변화
    정도영 한국식품과학회지 38 (3) : 392 ~ 399 [2006]
  • 깻잎장아찌 제조과정 중의 잔류농약 제거 효과 연구
    이종미 한국식생활문화학회지 18 (6) : 562 ~ 568 [2003]
  • 건식절임법으로 제조한 오이지의 절임조건에 따른 저장성 및 품질 특성
    김미리 한국식품영양과학회지 34 (5) : 721 ~ 728 [2005]
  • Total phenolic contents and free radical scavenging activity of certain Egyptian Ficus species leaf samples
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  • The measurement of sodium and potassium in take
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  • The acidity, pH, salt content and sensory scores change in Oyijangachi manufacturing
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  • Studies on the anti-aging action of Korean ginseng
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  • Development of low-salt foods now and the future
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  • Component characteristics of each extract prepared by different extract methods from by-products of Glycyrrhizia uralensis
    Kang MH J Korean Soc Food Sci Nutr 30 : 138 ~ 142 [2001]
  • Comparisons of physicochemical characteristics of pickles manufactured in folk villages of Sunchang region
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  • Colorimetry of total phenolics with phosphomolibdic-phosphotungsitc acid reagent
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  • Chemical constituents and biological activity of Kalopanacis Cortex
    Lee E Kor J Pharmacogn 26 : 122 ~ 129 [1995]
  • Associated microorganisms and chemical composition of persimmons pickles
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  • Antioxidative activity and antimicrobial activity of extracts from medicinal plants(Akebia quinate Decaisn, Scirusfluviatilis A. Gray, Gardenia jasminoides for. grandiflora Makino)
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  • Antioxidant determinations by the use of a stable free radical
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  • Antioxidant activity applying an improved ABTS radial cation decolorization assay
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