제올라이트 급여가 돈육 목살의 조리 전후 품질에 미치는 영향

' 제올라이트 급여가 돈육 목살의 조리 전후 품질에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • boiling
  • meat quality
  • pork
  • zeolite
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
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' 제올라이트 급여가 돈육 목살의 조리 전후 품질에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 한방부산물과 바이오 세라믹(약돌) 혼합물의 급여가 비육돈의 성장 및육질 특성에 미치는 영향
    조진호 한국축산식품학회지 24 (4) : 329 ~ 334 [2004]
  • 제올라이트 급여가 돼지고기 등심 품질에 미치는 영향
    김정빈 한국식품영양과학회지 42 (12) : 2028 ~ 2034 [2013]
  • 점토 광물질의 급여가 비거세 우육의 저온저장 중 품질에 미치는 영향
    이성기 한국축산식품학회지 24 (3) : 253 ~ 259 [2004]
  • 점토 광물질 발효 산물 급여가 육계의 생산성 및 면역 증강에 미치는 영향
    주은정 한국가금학회지 34 (3) : 231 ~ 236 [2007]
  • 잠분(蠶糞) 급여가 돈육의 품질 특성에 미치는 영향
    이정일 한국축산식품학회지 25 (2) : 175 ~ 188 [2005]
  • 육성비육 거세한우에 대한 점토광물 급여가 성장 및 도체특성에 미치는 영향
    강수원 한국동물자원과학회지 44 (3) : 327 ~ 340 [2002]
  • 어성초 분말을 급여한 돼지 등심의 냉장저장 중 품질특성의 변화
    성낙주 한국식품영양과학회지 36 (2) : 222 ~ 227 [2007]
  • 쑥 분말 첨가가 돼지고기 수육의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
    정인철 한국축산식품학회지 24 (1) : 15 ~ 22 [2004]
  • 생균제 급여가 돈육의 품질 특성에 미치는 영향
    진상근 한국축산식품학회지 26 (1) : 49 ~ 57 [2006]
  • 들국화분말, 생균제 및 Selenium 복합 급여가 비육기 돈육의 육질 특성에 미치는 영향
    진상근 한국축산식품학회지 29 (1) : 114 ~ 120 [2009]
  • 건조 감귤부산물을 급여한 제주도 재래돼지의 품질
    문윤희 한국식품영양과학회지 36 (2) : 228 ~ 232 [2007]
  • 거정석, 옥돌 및 포도박 추출물 첨가 급여가 돈육의 육질에 미치는 영향
    김동엽 한국축산식품학회지 30 (2) : 252 ~ 260 [2010]
  • 가열조리방법에 따른 돼지고기 목심의 이화학적 특성 변화
    양종범 한국식품저장유통학회지 17 (3) : 351 ~ 357 [2010]
  • The role of triglycerides and phospholipids in the aroma of cooked beef
    Mottram DS J Sci Food Agric 34 (5) : 517 ~ 522 [1983]
  • The role of endogenous proteases in the tenderisation of fast glycolysing muscle
    O’Halloran GR Meat Sci 47 (3) : 187 ~ 210 [1997]
  • Quality and storage stability of hamburger during low temperature storage
    Song HI Korean J Food Sci Ani Resour 20 (1) : 72 ~ 78 [2000]
  • Mechanisms controlling pork quality development : The biochemistry controlling postmortem energy metabolism
    Scheffler TL Meat Sci 77 : 7 ~ 16 [2007]
  • Influence of lactobacillus acidpohilus inoculum on gnotobiotic and conventional pigs
    Pollmann DS J Anim Sci 51 (3) : 629 ~ 637 [1980]
  • Gum류가 저지방 계육 Patty의 품질에 미치는 영향
    전덕수 한국식품영양과학회지 33 (1) : 193 ~ 200 [2004]
  • Efficacy of hydrated sodium calcium aluminosilicate to reduce the individual and combined toxicity of aflatoxin and ochratoxin A
    Huff WE Poult Sci 71 (1) : 64 ~ 69 [1992]
  • Effects of illite supplementation on the meat quality of finishing pigs
    Kim CJ Korean J Food Sci Ani Resour 20 (2) : 152 ~ 158 [2000]
  • Effects of dietary supplements of clay miveral on the growth performance and immunity in Hanwoo calves
    Cho WM J Anim Sci Technol 42 (6) : 871 ~ 880 [2000]
  • Effect of the dietary supplementation of illite on the growing and finishing pigs
    Ha HM J Anim Sci Technol 43 (5) : 663 ~ 670 [2001]
  • Effect of feeding probiotics on physico-chemical properties and sensroy evaluation of pork
    Ha KH Korean J Food Sci Ani Resour 25 (3) : 295 ~ 303 [2005]
  • Effect of dietary supplementation of artificial and natural zeolites on performance and intestinal microbes of broiler chicks
    Park JH Korean J Poult Sci 29 (2) : 101 ~ 107 [2002]
  • Effect of dietary probiotics, illite or active carbon on physico-chemical properties of pork
    Kim JH J Agric Life Sci 39 (4) : 61 ~ 69 [2005]
  • Effect of aging period cooking time and temperature on the textural and sensory characteristics of boiled pork loin
    Moon YH J Korean Soc Food Sci Nutr 30 (3) : 471 ~ 476 [2001]
  • Discoloration of fresh pork as related to muscle and display conditions
    Zhu LG J Food Sci 63 (5) : 1 ~ 5 [1998]
  • Clay mineralogy of the soils derived from fray shale
    Um MH K Korean Soc Soil Sci Fert 26 (1) : 1 ~ 9 [1993]
  • Calpains and calpastatin distribution in bovine, procine and ovine skeletal muscles
    Ouali A Meat Sci 28 (4) : 331 ~ 348 [1990]
  • Biochemical factors regulation the toughening and tenderization process of meat
    Koohmaraie M Meat Sci 43 (1) : 193 ~ 201 [1996]