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전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 프로그램 개발
김지현(Ji-Hyun Kim)
김수민(Soo-Min Kim)
백진경(Jin-Kyoung Paik)
홍완수(Wan-Soo Hong)
2014년
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도 Analysis
논문 Analysis
연구자 Analysis
활용도
공유도
영향력
논문상세정보
저자
김지현(Ji-Hyun Kim)
김수민(Soo-Min Kim)
백진경(Jin-Kyoung Paik)
홍완수(Wan-Soo Hong)
주제어
Rice
rice flour
riceeducationprogram
참고문헌( 31)
유사주제 논문( 2,178)
식품과 식료 1,505건
rice 611건
rice flour 62건
인용/피인용
전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 ...
' 전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 프로그램 개발' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제
식품과 식료
rice
rice flour
riceeducationprogram
동일주제 총논문수
논문피인용 총횟수
주제별 논문영향력의 평균
2,146
0
0.0%
자세히
주제별 논문영향력
논문영향력
주제
주제별 논문수
주제별 피인용횟수
주제별 논문영향력
주제분류(KDC/DDC)
식품과 식료
1,506
0
0.0%
주제어
rice
612
0
0.0%
rice flour
63
0
0.0%
riceeducationprogram
1
0
0.0%
계
2,182
0
0.0%
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수
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' 전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 프로그램 개발'
의 참고문헌
초등학생의 전통식생활교육 프로그램 개발을 위한 기초 연구 -쌀 교육을 위한 목표 및 내용 상세화를 중심으로-
김유정
한국교육문제연구 29 (1) : 257 ~ 280
[2011]
조리 실습 교육에 대한 고등학생 대학생 교사의 인식 수준 비교 연구
강경심
한국생활과학회지 20 (2) : 475 ~ 485
[2011]
쌀의 식이섬유함량이 정상인의 혈당에 미치는 영향에 관한 연구
이찬
한국식품영양학회지 15 (2) : 173 ~ 177
[2002]
쌀가공식품 수요 촉진을 위한 신상품 개발 전략 -한국, 중국, 일본시장을 중심으로-
김경민
식품유통연구 27 (4) : 33 ~ 58
[2010]
델파이 기법을 이용한 대표적인 한국의 맛과 음식에 관한 연구
차성미
한국식품조리과학회지 26 (2) : 155 ~ 164
[2010]
대구지역 주부들의 쌀 가공식품 이용실태조사
조진휘
한국식품조리과학회지 19 (3) : 300 ~ 307
[2003]
광주지역 대학생의 식습관 , 영양지식 및편의식품 섭취 실태에 관한 연구
김경희
대한지역사회영양학회지 8 (2) : 181 ~ 191
[2003]
The Development of Recipes and Cooking Appliances using Rice Flour Final Report : 1 ~ 494
Kim YS
[2012]
The Degree of Recognition and popularization Method for the Processed Rice Items
Choi HJ
Sookmyung Women's University : 1 ~ 62
[2012]
Statistics Korea
Rice Products
Shin MS
Food science and industry 42 (4) : 2 ~ 18
[2009]
Research on the present condition and the development in future of the food industry with the processed rice based products
Lee PS
Jungang University
[2002]
Principles of Forecasting: A Handbook for Researcher and Practitioner. International J Forecasting
Armstrong JS.
Kluwer Academic Publisher : 1 ~ 849
[2002]
Perception and Preference of Elementary School Children on Rice Foods in Jeonju
Yang YY
WonKwang University
[2008]
Nutritional Superiority of Rice in Korea
Ha TY
Food Preservation and Processing Industry 9 (2) : 60 ~ 64
[2010]
Nutrient of Rice and Rice Products
Kum JS
Korea J Food Preserv 9 (1) : 38 ~ 54
[2010]
Method for analyzing data from Delphi panels:Some evidence from a forecasting study
Dietz T.
Technological Forecasting and Social Change 31 (1) : 79 ~ 85
[1987]
Delphi method
Lee JS
Kyoyookbook : 5 ~ 25
[2001]
Delphi In-depth
Jensen C.
McGraw-Hill : 4 ~ 181
[1996]
Consumption Pattern and Perception on Rice of Elementary School Students in Jeonbuk Province
Lee JS
Wonkwang University
[2010]
Consumers attitude toward rice processed foods based on food-related lifestyle
Lee HW
Yonsei University
[2010]
Comparative Antimutagenic and Antioxidative Activities of Rice with Different Milling Fractions
Chun HS
Korean J Food Sci Technol 31 (5) : 1371 ~ 1377
[1999]
Awareness among the graduates on highschool domestic & vocational culinary training
Chun BL
Korea National University of Education
[2000]
Actualization of Rice Processing Industry to Drive Green Food Industry Future
Shin MS
Food Preservation and Processing Industry 9 (1) : 16 ~ 37
[2010]
A Study on the Recognition and Preference for Rice Food of Elementary School Student in Seoul Area
Kim US
Korean J Culinary Res 8 (3) : 231 ~ 247
[2001]
A Study on the Consumption Patterns of Rice Foods and Perception and Preference for Rice of Elementary School Students in Tongyeong City
Choi KY
Kyungnam University
[2011]
A Study on Weight-Control Experience, Eating Disorder and Nutrient Intake of College Students Attending Web Class via the Internet
Lee JH
Korean J Community Nutr 6 (4) : 604 ~ 616
[2001]
A Study of the Preference and the Consumption Patterns for Rice Foods of University Students
Lee SY
Daejin University
[2009]
(A) study on the consumption patterns, preference and perception for rice food of middle school students
Park HS
Konkuk University
[2010]
(A) study on middle school students' preference, knowledge and perception for rice food in Kyungnam area
Chung PN
Changwon University
[2004]
(A) Study on the criteria development for the school-based curriculum evaluation in the technical high school
Lee BY
Chungnam University
[2002]
' 전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 프로그램 개발'
의 유사주제(
) 논문