' 한국에 체류 중인 일본인과 중국인의 비빔밥 인지도 및 해외시장 진출 가능성 연구' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • bibimbap
  • marketability
  • nutritionalvalue
  • quality
  • sensory characteristics
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,757 1

0.0%

' 한국에 체류 중인 일본인과 중국인의 비빔밥 인지도 및 해외시장 진출 가능성 연구' 의 참고문헌

  • 한식의 세계화전략이 국가이미지,한국태도,한국제품 구매의도에 미치는 영향 연구
    이수범 이연정 호텔경영학연구 17 (3) : 117 ~ 135 [2008]
  • 한식에 대한 UCLA dining 전문가들의 기호도 평가
    홍상필 한국식생활문화학회지 23 (6) : 705 ~ 712 [2008]
  • 한국 전통 한 그릇 음식(비빔밥) 및 그 재료들의 항산화성과 아질산염 소거능
    김업식 한국식품조리과학회지 20 (6) : 677 ~ 683 [2004]
  • 한국 음식에 대한 중국 심양지역 대학생의 인식 및 기호동[ 대한 연구 -비빔밥을 중심으로-
    변광인 한국조리학회지 15 (1) : 169 ~ 180 [2009]
  • 일식레스토랑 메뉴품질에 대한 중요도와 만족도에 관한 연구
    이연정 한국식생활문화학회지 20 (5) : 621 ~ 626 [2005]
  • 식생활 라이프스타일 유형에 대한 연구
    설훈구 외식경영연구 10 (2) : 267 ~ 284 [2007]
  • 미국 일간지의 한국음식 관련기사 내용분석연구
    이규진 한국식생활문화학회지 22 (2) : 289 ~ 298 [2007]
  • The study on the foreign tourists’ consuming behavior of Korean food-comparison between Japanese and Chinese
    Han EJ Sejong University [2010]
  • Strategies for globalization of Korean Food
    Kang BN Annual Autumn Conference Seminar of Korean Culinary Association : 27 ~ 44 [2005]
  • Statistical information:Foreign tourists
    Korean Statistical Information Service
  • Standardization of the preparation methods of Korean foods(III)-for the focus on Bibimbap(Mixed rice)
    Kye SH Korean J Soc Food Sci 11 (5) : 557 ~ 564 [1995]
  • Rice food commercialization based on functional excellence : 31 ~
  • Research of marketing and excellence for Korean food localization : 99 ~
  • Recognition and Preference to Korean Traditional Foodof Foreign Visitors in Korea
    Chang Chang MJ Korean J Dietary Culture 15 (3) : 215 ~ 223 [2000]
  • Recipe standardization and nutrient analysis of local foods of Cheollabuk-do Province
    Choo JJ Korean J Community Nutr 3 (4) : 630 ~ 641 [1998]
  • Lee Myung-Bak administrations’s policy for globalization toward food service industry: tasks and directions
    Hong KW J Foodservice Industry Manage Res 4 (1) : 7 ~ 41 [2008]
  • Korean traditional food
    Kim KA Chungnam National University Press : 56 ~ 59 [2004]
  • Korean Food: towards international tables
    Kim JS Baeksan Publishers : 37 ~ [2007]
  • Korean Food Odyssey
    Chung HK Itreenbook Publishers : 24 ~ 25 [2007]
  • KAL, Outstanding efforts to eliminate prejudice on flight meals
  • A survey for the international spread of Korean food from the Korean residents in the U. S
    Sim YJ Korean J Food Cook Sci 16 (3) : 201 ~ 215 [2000]
  • A study of satisfaction of Japanese tourists for Korean traditional food to Korea
    Seo YJ Gyeongju University [2005]