열처리와 가수분해가 우유 단백 항원성에 주는 영향
-
-
저자
이소연 ( So Yeon Lee )
-
제어번호
100139850
-
학술지명
Allergy Asthma & Respiratory Disease
-
권호사항
Vol.
2
No.
4
[
2014
]
-
발행처
대한천식알레르기학회
-
자료유형
학술저널
-
수록면
227-228
(
2쪽)
-
언어
Korean
-
출판년도
2014
-
KDC
513
-
등재정보
KCI등재
-
판매처
한국학술정보
'
열처리와 가수분해가 우유 단백 항원성에 주는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 요약
주제 |
|
동일주제 총논문수 |
논문피인용 총횟수 |
주제별 논문영향력의 평균 |
1,252
|
0
|
|
주제별 논문영향력
논문영향력
주제 |
주제별 논문수 |
주제별 피인용횟수 |
주제별 논문영향력 |
주제분류(KDC/DDC) |
내과학
|
1,284
|
0
|
|
계 |
|
1,284
|
0
|
|
* 다른 주제어 보유 논문에서 피인용된 횟수 |
0
|
|
'
열처리와 가수분해가 우유 단백 항원성에 주는 영향' 의 참고문헌
-
우유단백 항원의 열처리 및 가수분해에 따른 단백의 분포와 항원성 변화
이희선
Allergy Asthma & Respiratory Diseases 2 (4) : 259 ~ 265
[2014]
-
Tolerance to extensively heated milk in children with cow's milk allergy
-
Paradigm shift in the management of milk and egg allergy: baked milk and egg diet
-
Frequency of cow's milk allergy in childhood
Host A
Ann Allergy Asthma Immunol 89 (6 Suppl 1) : 33 ~ 37
[2002]
-
Evaluating the effect of food processing on the potential human allergenicity of novel proteins: international workshop report
Thomas K
Food Chem Toxicol 45 : 1116 ~ 1122
[2007]
-
Epidemiology of food allergy
Sicherer SH
J Allergy Clin Immunol 127 : 594 ~ 602
[2011]
-
Comparison of antigenicities of whole milk and partial hydrolysate of cow's milk proteins by Western blot analysis
Lee SY
Pediatr Allergy Respir Dis 7 : 207 ~ 217
[1997]
-
Clinical course of cow's milk protein allergy/intolerance and atopic diseases in childhood
Host A
Pediatr Allergy Immunol 13 (15) : 23 ~ 28
[2002]
-
Allergy to extensively hydrolyzed cow's milk proteins in infants: safety and duration of amino acid-based formula
'
열처리와 가수분해가 우유 단백 항원성에 주는 영향'
의 유사주제(
) 논문