팬 프라잉(Pan-frying)이 찰흑미 첨가 화전의 안토시아닌 함량에 미치는 영향

' 팬 프라잉(Pan-frying)이 찰흑미 첨가 화전의 안토시아닌 함량에 미치는 영향' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • anthocyanin
  • blackriceflour
  • color
  • hwajeon
  • texture
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
656 0

0.0%

' 팬 프라잉(Pan-frying)이 찰흑미 첨가 화전의 안토시아닌 함량에 미치는 영향' 의 참고문헌

  • 흑미주 첨가량을 달리한 흑미분 첨가 식빵의 제조특성
    이광석 한국식품조리과학회지 21 (6) : 794 ~ 799 [2005]
  • 흑미가루 복합분의 이화학적 특성과 스펀지 케이크 품질특성
    장학길 한국식품과학회지 39 (4) : 406 ~ 411 [2007]
  • 흑미(복합)발효물의 항산화 성분 및 항산화 활성 평가
    김영현 한국식품과학회지 45 (2) : 262 ~ 266 [2013]
  • 흑미 첨가 막걸리의 항산화 및 발효 특성
    김옥선 한국식품영양과학회지 41 (12) : 1693 ~ 1700 [2012]
  • 흑미 가루의 첨가가 sugar-snap cookie의 품질 특성에 미치는 영향
    박영서 한국식품과학회지 40 (2) : 234 ~ 237 [2008]
  • 찰벼 품종별 이화학적 특성 및 물성 비교
    유재수 산업식품공학 17 (3) : 212 ~ 218 [2013]
  • 머루즙 첨가가 화전의 이화학적·관능적 특성에 미치는 영향
    이병용 한국식품과학회지 43 (5) : 588 ~ 596 [2011]
  • Thermal degradation of anthocyanin with particular reference on 3 glucosides of cyanidin. I. In acidified aqueous solution at 100°C
    Adams JB J Sci Food Agric 24 (7) : 747 ~ 762 [1973]
  • Quantitative aspects of strawberry pigment degradation
    Markakis P Food Res 22 (2) : 117 ~ 130 [1957]
  • Quality propertiesofInjulmimadewith black rice
    Cho JA Korean J Soc Food Sci 16 (3) : 226 ~ 231 [2000]
  • Introduction, in anthocyanin in fruits, vegetables, and grains, ed. by Mazza G and Minitiati E. CRC Press
    Mazza G CRC Press : 1 ~ 28 [1993]
  • Influence of cooking on anthocyanins in black rice(Oryza sativa L. japonica var. SBR)
    Hiemori M J Agric Food Chem 57 (5) : 1908 ~ 1914 [2009]
  • Food chemistry
    BeMiller JN CRC Press [2008]
  • Effects of four different cooking on anthocyanins, total phenolics, and antioxidant activity of black rice
    Surh J J Sci Food Agric [2014]
  • Black rice(Oryza sativa L. indica)pigmented fraction suppresses both reactive oxygen species and nitric oxide in chemical and biological model systems
    Hu C J Agric Food Chem 51 (18) : 5271 ~ 5277 [2003]
  • Black rice anthocyanins inhibit cancer cells invasion via repressions of MMPs and u-PA expression
    Chen PN Chem–Biol Interact 163 (3) : 218 ~ 229 [2006]
  • Application of functional colorant prepared from black rice bran in yogurt
    Nontasan S APCBEE Procedia 2 : 62 ~ 67 [2012]
  • Antioxidant activity of anthocyanin extract from purple black rice
    Ichikawa H J Med Food 4 (4) : 211 ~ 218 [2001]
  • Anthocyanin composition in black, blue, pink, purple, and red cereal grains
    Abdel-Aal EM J Agric Food Chem 54 (13) : 4696 ~ 4704 [2006]
  • An anthocyanin-rich extract from black rice enhances atherosclerotic plaque stabilization in apolipoprotein Edeficient mice
    Xia X J Nutr 136 (8) : 2220 ~ 2225 [2006]