조지방 추출 방법에 따른 지방산 조성 비교 및 조리방법을 달리한 닭고기 부위별 지방산 함량 분석

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논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • chicken
  • crudefatextract
  • fattyacidcomposition
  • milkpowder
  • transfattyacid
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' 조지방 추출 방법에 따른 지방산 조성 비교 및 조리방법을 달리한 닭고기 부위별 지방산 함량 분석' 의 참고문헌

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    정은영 한국식품영양학회지 22 (3) : 409 ~ 415 [2009]
  • 종실유(seeds oil)의 위치별 지방산 및 트리아실글리세롤의 조성 연구
    문준희 한국식품저장유통학회지 16 (5) : 726 ~ 733 [2009]
  • 가공 및 외식식품 중 면류 및 제빵류의 레티놀 및 베타카로틴 함량 조사
    신정아 한국식품영양과학회지 42 (12) : 1949 ~ 1957 [2013]
  • Official methods of analysis. 19th ed
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  • Nutrition
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  • Korea National Health and Nutrition Examination Survey : 38 ~ 58
  • Food code
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  • Fatty acid composition of children's favorite foods in Daejeon area
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  • Fatty acid composition and triacylglycerol species of the domestic and foreign chocolates collected from the market
    Hyeon JW CNU Journal of Agricultural Science 40 : 35 ~ 45 [2013]
  • Antioxidant activity of lignan compounds in roasted sesame oil on the oil oxidation and contents changes during manufacturing and storage of roasted sesame oil
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  • A simple method for the isolation and purificationof total lipid from animal tissues
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