논문상세정보
' 냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • freezingrate
  • individualquickfreezing
  • microwavethawing
  • onion
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,558 1

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' 냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화' 의 참고문헌

  • 홍고추의 저장온도 및 해동조건에 따른 물리화학적 특성 변화
    이혜은 한국식품저장유통학회지 14 (3) : 227 ~ 232 [2007]
  • 조리방법에 따른 채소류의 품질 변화
    김병철 한국조리학회지 18 (1) : 40 ~ 53 [2012]
  • 저장기간에 따른 동결채소의 품질 변화
    이혜옥 한국식품저장유통학회지 20 (3) : 296 ~ 303 [2013]
  • 재배지역별 청양고추의 품질 특성
    황인국 한국식품영양과학회지 40 (9) : 1340 ~ 1346 [2011]
  • 냉해동 온도에 따른 마쇄 홍고추의 품질특성 변화
    황인국 한국식품영양학회지 25 (3) : 691 ~ 696 [2012]
  • 냉동 가공 식품, 식품 표시 및 영양 표시에 대한 냉동 식품 산업 종사자와 비종사자의 인식 차이 조사 연구
    이민진 동아시아식생활학회지 19 (4) : 533 ~ 543 [2009]
  • 건조방법에 따른 양파분말의 품질특성
    이준호 한국식품영양과학회지 36 (3) : 342 ~ 347 [2007]
  • 건조방법에 따른 생식 원료의 이화학적 특성 및 기능성 성분의 변화
    김철암 한국식품과학회지 38 (2) : 188 ~ 196 [2006]
  • Temperature control of freezers and refrigerators in department stores & supermarkets
    Roh PU Kor J Env Hlth Soc 27 : 69 ~ 74 [2001]
  • Survey on the foodborne illness experience and awareness of food safety practice among Korean consumers
    Bahk, G.J. J Food Hyg Safety 18 : 139 ~ 145 [2003]
  • Retail distribution temperature and quality status of fried-frozen Korean meat ball products
    Yun SH Korean J Food Sci Technol 28 : 657 ~ 662 [1996]
  • Quality changes based on storage temperature and humidity of onion
    Kwon JH Korean J Postharvest Sci Technol 6 : 143 ~ 147 [1999]
  • Physicochemical properties of frozen immatured soybean as influenced by thawing conditions
    Lee JH J Korean Soc Food Sci Nutr 29 : 15 ~ 19 [2000]
  • Physicochemical change and protein oxidation in porcine longissimus dorsi as influenced by different freeze–thaw cycles
    Xia, X. Meat Sci 83 : 239 ~ 245 [2009]
  • Microwave thawing, drying and baking in the food industry
    Rosenberg U Food Technol 41 : 85 ~ 91 [1987]
  • Microwave assisted thawing of model frozen food using feed-back temperature control and surface cooling
    Virtanen AJ J Food Sci 62 : 150 ~ 154 [1997]
  • Microwave applications to food processing and food systems in Europe
    Meisel N J Microwave Power 8 : 143 ~ 146 [1973]
  • Mathematical modelling of microwave thawing by the modified isotherm migration method
    Taoukis P J Food Sci 52 : 455 ~ 463 [1987]
  • Low-temperature preservation of foods and living matter, Food Science Series
    Fennema OR Marcel Dekker, Inc. : 598 ~ [1973]
  • In Frozen Food Technology
    Persson PO Blackie Academic & Professional : 20 ~ 58 [1993]
  • Effects of freezing rate and storage temperature on the degree of retrogradation, texture and microstructure of cook rice
    Choi SG Korean J Food Sci Technol 27 : 783 ~ 788 [1995]
  • Effects of Different Cooking Methods on the Antioxidant Properties of Red Pepper (Capsicum annuum L.)
    In Guk Hwang Preventive Nutrition and Food Science 17 (4) : 286 ~ 292 [2012]
  • Effect of pre-cooling and freezing rate on mechanical strength of potato tissues(cv Monalisa)at freezing temperatures
    Alvarez MD Z Lebensm Unters Forsch A 205 : 282 ~ 289 [1997]
  • Effect of microwave blanching on the improvement of the qualities of immature soybean
    Chung HD J Korean Soc Food Sci Nutr 28 : 1298 ~ 1303 [1999]
  • Effect of low temperature on the ascorbic acid content and quality characteristics of frozen strawberry
    Sahari MA Food Chem 86 : 357 ~ 363 [2004]
  • Change of contamination level of Listeria spp. during the processing environments in Kimbab restaurants
    Kim JY J Food Hyg Safety 20 : 232 ~ 236 [2005]
  • Blanching에 의한 햇순나물의 이화학적 특성 변화
    김민하 한국식품영양과학회지 41 (5) : 647 ~ 654 [2012]
  • Blanching에 따른 세발나물의 이화학적 특성 변화
    이재준 한국식품저장유통학회지 19 (6) : 866 ~ 872 [2012]
  • A microwave oven with variable continuous power and a feedback temperature controller
    Tong CH Biotechnol Prog 9 : 488 ~ 496 [1993]