논문상세정보
' 토마토 가루를 첨가한 양갱의 품질특성' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 식품과 식료
  • quality characteristics
  • tomato powder
  • yanggaeng
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
1,786 4

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' 토마토 가루를 첨가한 양갱의 품질특성' 의 참고문헌

  • 흑마늘을 첨가한 쿠키의 품질 특성
    이정옥 동아시아식생활학회지 19 (1) : 71 ~ 77 [2009]
  • 홍삼양갱의 항산화활성 및 품질특성
    구수경 한국식품조리과학회지 25 (2) : 219 ~ 226 [2009]
  • 토마토분말 첨가 소시지의 제조조건 최적화 및 항산화활성
    나유리 한국식품조리과학회지 28 (2) : 195 ~ 206 [2012]
  • 자색고구마를 첨가하여 제조한 양갱의 품질 특성
    이승민 동아시아식생활학회지 19 (5) : 769 ~ 775 [2009]
  • 생강가루 첨가량에 따른 양갱의 품질 특성
    한은주 동아시아식생활학회지 21 (3) : 360 ~ 366 [2011]
  • 녹차가루를 첨가한 양갱의 품질 특성
    최은정 동아시아식생활학회지 20 (3) : 415 ~ 422 [2010]
  • Tomato lycopene is a natural antioxidant and can alleviate hypercholesterolemia
    Basuny AM African J Biotechnol 8 : 6627 ~ 6633 [2009]
  • Official methods of analysis., 15th ed
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  • Lycopene as the most efficient biological carotenoid singlet oxygen quencher
    Mascio PD Arch Biochem Biophys 274 : 532 ~ 538 [1989]
  • Korea Rural Economic Institute
  • Effect of storage temperature and package methods on the quality of tomato
    Gu JR Pukyong National University [2007]
  • Development and evaluation of an HPLC method for the analysis of carotenoids in foods, and the measurement of the carotenoid content of vegetables and fruits commonly consumed in the UK
    Hart DJ Food Chem 54 : 101 ~ 111 [1995]
  • Controls of the hydrolysis of ginseng saponins by neutralization of organic acids in red ginseng extract preparations
    Kim CS J Ginseng Res 22 : 205 ~ 210 [1998]
  • Chromatographic purification of natural lycopene
    Hakala SH J Agric Food Chem 42 : 1314 ~ 1316 [1994]
  • Carotenoid content of thermally processed tomato-based food products
    Tonucci LH J Agric Food Chem 43 : 579 ~ 586 [1995]
  • Antioxidant determinations by the use of a stable free radical
    Blois MS Nature 181 : 1199 ~ 1200 [1958]
  • Analysis of carotenoids with emphasis on 9-cis β-carotene in vegetables and fruits commonly consumed in Israel
    Ben-Amotz A Food Chem 62 : 515 ~ 520 [1997]