논문상세정보
' ‘홍이슬’ 포도의 상품성 기준과 적정 착과량' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 원예
  • anthocyanin
  • coloration
  • new cultivar
  • sensory test
  • solublesolid-acidratio
  • 관능검사
  • 당산비
  • 신품종
  • 안토시아닌
  • 착색
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
981 0

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' ‘홍이슬’ 포도의 상품성 기준과 적정 착과량' 의 참고문헌

  • 환상박피처리에 의한 ‘거봉’ 포도의 과실 품질 및 동해 피해
    권용희 원예과학기술지 29 (2) : 81 ~ 86 [2011]
  • 환상박피된 ‘캠벨얼리’ 포도의 최소 수확시기 설정
    박서준 시설원예‧식물공장 18 (4) : 502 ~ 507 [2009]
  • 수량 및 과방중 조절에 따른 ‘거봉’ 포도의 품질 및 생육 비교
    심성보 원예과학기술지 25 (4) : 389 ~ 393 [2007]
  • ‘캠벨얼리’와 ‘거봉’ 포도의 저온저장 중 이화학적 품질과 소비자 관능 간 상관
    하승연 원예과학기술지 25 (2) : 125 ~ 132 [2007]
  • Y자 수형의 ‘신고’와 ‘황금배’에서 착과량 조절에 따른 과실 특성 변화
    권용희 원예과학기술지 29 (6) : 523 ~ 530 [2011]
  • Volatile composition and interaction influence flavor properties of mango (Mangifera indica L.)
    Malundo, T.M.M. Proc. Fla. StateHort. Soc 109 : 264 ~ 268 [1996]
  • Understanding American and Chinese consumer acceptance of ‘Redglobe’ table grape
    Crisosto, C.H. Postharvest Biol. Technol 24 : 155 ~ 162 [2002]
  • The inhibition of flower bud differentiation in ‘Crimson Gold’ nectarine with GA3 an alternative to hand thinning
    Irene, G.P. Sci. Hortic 90 : 265 ~ 278 [2001]
  • Relationship between sensory and instrumental analysis for tomato flavor
    Baldwin, E.A. J. Amer. Soc. Hort. Sci 123 : 906 ~ 915 [1998]
  • Red table grape ‘Hongisul’
    Park, K. S. J. Amer. Pom. Soc 60 : 28 ~ 29 [2006]
  • Marking ‘Hongisul’ grape color chart for determinate maturation
    Park, S.J. Kor. J. Hort. Sci. Technol 27 (Suppl. I) : 100 ~ [2009]
  • Formation of flavonoids and chlorogenic acid in apple as affected by crop load
    Mohamed, A.A. Sci. Hortic 91 : 227 ~ 237 [2001]
  • Evaluation of peach and nectarine fruit quality and correlations between sensory and chemical attributes
    Colaric, M. J. Sci. Food Agr 85 : 2611 ~ 2616 [2005]
  • Effect of crop road on mineral status, maturity and quality of ‘Braeburn’ apple fruit
    Tough, H.J. Acta Hortic 464 : 53 ~ 58 [1998]
  • Effect of cluster thinning on berry skin anthocyanin composition of Vitis vinifera cv. Nebbiolo
    Guidoni, S Am. J. Enol. Vitic 53 : 224 ~ 226 [2002]
  • Cold hardiness in relation to vine management in ‘Campbell Early’ grapevines
    Song, G.C. Kor. J. Hort. Sci. Technol 18 : 387 ~ 390 [2000]
  • Berry production using secondary shoots in ‘Campbell Early’ grapevines
    Choi, I.M. Kor. J. Hort. Sci. Technol 18 : 378 ~ 382 [2000]
  • ABA 처리를 통한 ‘홍이슬’ 포도의 착색향상 및 적정 수확기 설정
    신경희 원예과학기술지 30 (3) : 256 ~ 260 [2012]