컨설턴트 역량이 외식기업 구성원의 지각된 가치, 자기 효능감 그리고 컨설팅 성과에 미치는 영향: 자율성, 혁신성의 조절효과 중심으로 = The Effects of the Culinary Business Members Consultant Competency on the Perceived Value, Self-Efficacy, and Consulting Performance: Focused on the Moderating Effects of Autonomy and Innovativeness

임성수 2021년
논문상세정보
' 컨설턴트 역량이 외식기업 구성원의 지각된 가치, 자기 효능감 그리고 컨설팅 성과에 미치는 영향: 자율성, 혁신성의 조절효과 중심으로 = The Effects of the Culinary Business Members Consultant Competency on the Perceived Value, Self-Efficacy, and Consulting Performance: Focused on the Moderating Effects of Autonomy and Innovativeness' 의 주제별 논문영향력
논문영향력 선정 방법
논문영향력 요약
주제
  • 자기효능감
  • 자율성
  • 지각된 가치
  • 컨설턴트 역량
  • 컨설팅 성과
  • 혁신성
동일주제 총논문수 논문피인용 총횟수 주제별 논문영향력의 평균
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